ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONU
4
Salı

ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONU

Elektrikli Araç şarj istasyonları ;


Son yıllarda gelişen teknoloji sayesinde elektrikarabalar prototip olmaktan çıkıp seri üretime geçen geleceğin çevreci ulaşım araçları olmaya başlamıştır. Elektrikli araçlar, küresel ısınma ve iklim değişikliğine neden olan sera gazı emisyonlarını önleme ve enerjinin verimli kullanımı açısından geleceğin taşımacılığını temsil etmektedir. Elektrikli Araçlar, içten yanmalı motorlu araçlara oranla %80'e varan enerji tasarrufu sağlarken, doğayı kirletmeyen, gürültü kirliliğine yol açmayan, çevreye duyarlı, sessiz ve ekonomik araçlar olarak karşımıza çıkmaktalar.


Elektrikli Araç şarj istasyonları , elektrikli araçların yaygınlaşmasını sağlayacak hizmetlerin başında gelir. Elektrikli araçların çok daha yaygın bir şekilde kullanılması için şarj istasyon noktalarının geniş bir ağa sahip olması gerekmektedir. Bu ağa tüm Türkiye’de şarj istasyonlarını devreye alıp, elektrikli araçları tüm ülkede erişilebilir ve kullanılabilir hale getirmeyi planlamakta olup faaliyete geçirebilen Markalarımız Schneider Electric ve Livoltek  ile  Türkiye Genelinde  2018 yılı itibariyle faaliyete geçen Araç şarj İstasyonlarımız , şehir içinde ve şehirler arası yollarda hayata geçirdiği hızlı şarj istasyonları ile birlikte ülkemizdeki elektrikli araç sahiplerinin yolculuklarını kolaylaştırmayı ve elektrikli araç devrimini hızlandırmayı hedeflemektedir.

Halka açık noktalarda  sunduğu hızlı şarj imkanının yanında, kullanıcılarının talepleri doğrultusunda Ev ve İş yerlerine de Şarj istasyonu kurulumları yapmaktadır.


Kurulum sonrasında; yaygın servis ağı, 7/24 çağrı merkezi desteği ile her an yanınızda hissedebilirsiniz


Büyük bir hızla gelişmekte olan elektrikli araçlar sektöründe lider konumuyla mobilite kavramını değiştirmektedir. Temel kuruluş kapsamımız; Elektrikli Araçlara yönelik özel ve halka açık alanlarda şarj istasyonları ve sistemleri tesis etmek, işletmek, elektrik enerjisi ve bağlı yazılım çözümlerini sunmaktır.

 

Livoltek hızlı şarj edebilme kapasitesi ile uzun mesafeli kesintisiz yolculuk sağlamaktadır.

 

Schneider Electric geliştirdiği elektrikli şarj istasyonları ile sürdürülebilirliğe hizmet ederken, araç sahiplerinin elektrikli şarj istasyonları gerçek zamanlı olarak yönetmeleri için yerinde değerlendirme ve kurulum olanağı sağlıyor. Yeni nesil daha akıllı ve çevreci araçların ihtiyaçlarını karşılamak için elektrikli şarj istasyonları seçeneklerimizi mevcuttur..


Schneider Electric’in ev araç şarj cihazları ve çözümleri portföyü, şarj çözümleri ve altyapı danışmanlığı oluşturma, kurma ve bakımında hızlı ve üstün hizmet sağlamaktadır.


Hızlı şarj  istasyonu , Elektrikli araç şarj ünitesi , Elektrikli Araç şarj istasyonu ankara , Elektrikli araç şarj ünitesi ankara

Copyright © Anka Ky Elektrik 2024. All rights reserved.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ankakyelektrik/public_html/system/core/Output.php:538)

Filename: core/Common.php

Line Number: 570

Backtrace:

A PHP Error was encountered

Severity: Compile Error

Message: Declaration of Phalcon\Translate\Adapter\AbstractAdapter::offsetUnset() must be compatible with ArrayAccess::offsetUnset($offset)

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: