Polyamid Spiral Boru (PA6),Kablo Rakoru,Metal Rakor
8
Pazartesi

Polyamid Spiral Boru (PA6),Kablo Rakoru,Metal Rakor

Polyamid spiral boru, inşaat, elektrik ve daha pek çok alanda tercih edilen ürün, başlıca yapı malzemesi olarak tanımlanabilir. Yapı malzemeleri ANKA KY  elektrik firması şubesinde karşılanmaktadır. 

Polyamid Spiral Boru Ne İşe Yarar

Birçok alanda kullanılan ve kullanıldığı her alanda da gerekli olan desteği sağlayan ürünlerden biri olan polyamid spiral boru son derece kaliteli yapısı ve uzun süre dayanıklılığı ile her zaman için ilk sırada tercih edilen ürünlerden biri olmakta ve oldukça da yüksek kalite oluşturmaktadır. Birbirinden farklı özellikleri sayesinde de hemen hemen tüm alanlarda tercih edilmekte ve uygun fiyatları ile de bu tercih durumu günden güne artmaktadır.
 
Polyamid spiral boru dayanıklılığı sayesinde birçok alanda özellikle kullanılmaktadır. Polyamid spiral borunun öncelikle ısıya ve soğukluğa karşı olan dayanıklılığı onu diğer borulardan ayırmakta ve özel bir noktaya taşımaktadır. -40 derece gibi çok düşük sıcaklık değerlerinden +120 gibi çok yüksek sıcaklık değerlerine kadar birçok açıdan dayanıklılık sağlayan polyamid spiral boru hiçbir şekilde hava şartlarından etkilenmemek ve özelliğinden de hiçbir şekilde kaybetmemektedir. 

Polyamid Spiral Boru Çeşitleri

Polyamid spiral borular sıcaklığa dayanabildiklerinde dolayı genellikle çok soğuk olan ve çok sıcak olan yerlerde kullanılmaktadır.Kullanım alanlarına göre boru çapı ve rekor ölçüsü değişiklik göstermektedir.Buda polyamidin çeşitlenmesine olanak sağlamıştır.

Copyright © Anka Ky Elektrik 2024. All rights reserved.