ONKA ANKARA
29
Salı

ONKA ANKARA

Klemens, elektrik devrelerinde karşımıza çıkan bir ara bağlantı elemanı olup birbirinden bağımsız olan kabloları bir bütün haline getirmek için kullanılır. Ara bağlantılarda insan yaşamını tehdit eden bir durumunun oluşmasını önlemek adına devlet tarafından elektrik devrelerinde klemens kullanılması zorunludur. İçi iletken dışı yalıtkan olan klemenslerin çok sayıda çeşidi bulunmaktadır. Plastikten, seramikten, porselenden ve bakalitten imal edilen klemens çeşitlerini sizler için ele alacağız.

Klemenslerin tek tip olmamasının temel sebebi elektrik devlerinde meydana gelen gereksinimlerin farklı olmasıdır. Büyük bir ekonomik pazar oluşturmasından dolayı çok sayıda klemens üreticisi firma bulunmaktadır. İlgili ürünlere ekonomik yük bindirmeden özel değişiklikler yaparak fark yaratan firmalar öne çıkmaktadır.

Sıra ve lüstr klemensler: Evlerin vazgeçilmez dekoratif ürünleri arasında yer alan avizelerin uçlarında kullanılan türüdür. Genelde iletken olan iç kısım pirinç veya bakırdan imal edilirken yalıtkan olan dış kısım plastikten veya seramikten imal edilir.

Simit klemens: Elektrik devlerinde yer alan ek kutuların içerisindeki klemens türüdür. Genelde dış kısımları plastikten imal edilir. İç kısımları ise iletkenliği sağlamak adına bakırdan imal edilmektedir.

Onka klemens , Onka bayi , Vidalı klemens , ankara onka yetkili bayi , Onka , Onka Ankara

Copyright © Anka Ky Elektrik 2024. All rights reserved.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ankakyelektrik/public_html/system/core/Output.php:538)

Filename: core/Common.php

Line Number: 570

Backtrace:

A PHP Error was encountered

Severity: Compile Error

Message: Declaration of Phalcon\Translate\Adapter\AbstractAdapter::offsetUnset() must be compatible with ArrayAccess::offsetUnset($offset)

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: