BEİJER ANKARA
6
Salı

BEİJER ANKARA

BEİJER Elektronik A.Ş. , Petek Teknoloji ve Tic. Ltd. Şti. adıyla 2005 yılında, saygıdeğer ve güvenilir bir firma olma vizyonu ile kurulmuştur.

2005 yılından bu yana, müşterilerinin kendi satın alma / teknik departmanı gibi çalışarak günümüzün pazar ihtiyaçlarına uygun hizmet vermeyi temel prensiplerinden biri yapmış, ilkeli bir çalışma felsefesi altında tavizsiz çalışarak gerek kendi ihracatçılarına gerekse bayileri ve müşterilerine katma değer yaratan güvenilir bir malzeme sağlayıcısı olmayı başarmıştır. Bu bağlamda Türkiye temsilcisi bulunduğu Beijer Electronics AB – İsveç firması tarafından 2013 yılında satın alınarak, faaliyetlerine Beijer- Türkiye olarak devam etmeye başlamıştır.

Otomasyon ve test/ölçü pazarına kaliteli ürün ve hizmet sunmayı hedefleyerek kurulmuş, geçen her yıl hedeflerini büyük ölçüde tutturarak, sürekli büyümenin motivasyonu ile bugün geldiği noktada tüm mensuplarının içinde olmaktan gurur duyduğu güvenilir, çalışkan ve dost bir müessese haline gelmiştir.

2005 yılından günümüze artık büyük olmayı hissetmenin gereği olarak bayi sayımızı her geçen gün arttırmış, şirket binasını iki kat genişletmiş; kendi teknik servisimizin; sürekli eğitimlerimiz için eğitim ve toplantı salonlarımızın olduğu yeni yerimize geçmiş; çok daha kaliteli ve çok daha kurumsal yeni web sitemizle müşterilerimizin memnuniyetini daha da artıracağımıza güvenimizi pekiştirmiş olarak hizmetinizde olmanın gururunu yaşamakta ve bundan büyük bir keyif almaktayız.


 Kontrol Sistemleri

Güçlü entegre CODESYS PLC 'lere sahip kontrol cihazlarımız, HMI'larımız ve dağıtılmış IO'larımızla modern çözümler sunuyoruz. CODESYS, piyasadaki donanımdan bağımsız lider IEC 61131-3 standardına bağlı bir geliştirme aracıdır. Yüksek performanslı donanım, uygulamanız için güncel kontrol çözümü sağlar.

 Operatör Panelleri

X2, yeni nesil operatör panel serisidir. Şık tasarım ve güçlü performansın birleştiği 6 farklı ürün ailesi ile otomasyon projelerinize güç katar. iX Developer ve Warp Engineering Studio yazılımları ile desteklenen akıllı, profesyonel otomasyon çözümleri sunar.

 Endüstriyel Panel PC’ler ve BoX PC’ler

C2 serisi; fansız, düşük güç tüketen, Intel'in 7. nesil işlemcisi ve PCAP çoklu dokunmatik ekrana sahip yeni endüstriyel panel PC serisidir. C2 ailesi ekonomik C2 Base ve yüksek performanslı C2 Pro modellerinden oluşur. Her iki modelin içinde iX Runtime yazılımı gömülü versiyonları mevcuttur.

 Frekans İnvertörleri

Zorlu şartlarda güvenle çalışan, ekonomik ve kullanıcı dostu invertör serisi, Gelişmiş Motor Kontrolü için kullanışlı, yüksek performanslı invertörler ve Fan ve Pompa kontrolleri için geliştirilmiş dayanıklı, kolay kullanımlı invertör serisi mevcuttur.

 Acirro+ ile Bulut Çözümleri

Makinelerinizin çalışma bilgilerini, X2 IIOT uyumlu operatör panellerimiz ya da BoX2 cihazımız vasıtasıyla buluta yükleyin. İş akışınız ile ilgili öngörüleri buluttan elde edin.

 Servo ve Hareket Kontrol

Servo hareket çözümü, EtherCAT fieldbus'lı özel bir CODESYS tabanlı hareket kontrolörü olan BoX2 pro hareket kontrolöründe sunulmak üzere tasarlanmıştır. 16 eksen'e kadar olan çoğu servo hareket uygulamasını 1 ms'ye kadar bir döngü süresi ile işleyebilen esnek bir çözümdür

 Data Haberleşme Cihazları

Beijer Electronics, data haberleşme ürünleri, endüstriyel veri iletişimi için mükemmel bir platform sunar. Routerlar, yönetilebilen/yönetilmeyen endüstriyel switchler, modemler ve dönüştürücüler gib ürünlere sahiptir. IP tabanlı iletişim ürünlerini sadece basit uygulamalar için değil en zorlu ortamlara bile dayanacak şekilde sunuyoruz.


Beijer Ankara bayisi ,Beijer Bayi













Copyright © Anka Ky Elektrik 2024. All rights reserved.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ankakyelektrik/public_html/system/core/Output.php:538)

Filename: core/Common.php

Line Number: 570

Backtrace:

A PHP Error was encountered

Severity: Compile Error

Message: Declaration of Phalcon\Translate\Adapter\AbstractAdapter::offsetUnset() must be compatible with ArrayAccess::offsetUnset($offset)

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: